0

Achterafbetalen


Eerst zien, dan betalen; net als in een echte winkel. Dat is wat je wil, wanneer je een bestelling doet. Met Afterpay betaal je veilig en eenvoudig, nadat je je product hebt ontvangen.

De voordelen van Afterpay

  • Eerst zien, dan betalen
  • Een comfortabele betalingstermijn van standaard 14 dagen, die aansluit op het retourrecht
  • Factuur per e-mail met iDEAL-link
  • Gemakkelijk en veilig in gebruik
  • Alleen betalen wat je houdt. Retourzendingen hoef je niet vooruit te betalen

Hoe werkt Afterpay?

1. Kies voor Afterpay

Wanneer je winkelmandje gevuld is, kies je tijdens het afrekenen voor Afterpay. Je herkent Afterpay aan het groene logo.

2. Vul je gegevens in

Voor het afhandelen van je bestelling hebben wij een aantal gegevens nodig. Nadat je deze hebt ingevuld, voeren wij een online check uit. Kijk goed of je alle gegevens juist hebt ingevuld.

3. Bevestig je bestelling

Door de bestelling te bevestigen, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Afterpay. Deze vind je op de website van de webwinkel.

4. Ontvang je bestelling

De webwinkel verstuurt de door jou bestelde producten en je ontvangt ze thuis.

5. Eenvoudig betalen

Je ontvangt een digitale factuur van Afterpay. Deze betaal je eenvoudig via de groene iDEAL-button in de factuur. Na ontvangst van de factuur heb je standaard 14 dagen de tijd om te betalen. Wil je de producten retourneren? Stuur het terug aan de webwinkel en je hoeft de rekening niet voor te schieten.

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay AfterPay voert voor Mateloos.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Mateloos.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 250,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 350,00. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden,dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Voor vragen over uw afwijzing kunt u (minimaal 2 uur na uw afwijzing) contact opnemen met de Klantenservice van AfterPay, via telefoonnummer 0900 – 25 26 27 5 (20 ct p/m) of via klantenservice@afterpay.nl.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Met het akkoord gaan van de algemene voorwaarden gaat u akkoord met de betalingsvoorwaarden van Afterpay.