0

Klanten voordeelkaart

Als je het afgelopen half jaar aankopen heb gedaan, dan heb je punten gespaard. Deze punten worden begin van het seizoen omgezet naar een waardecheque. 

Het is belangrijk dat je altijd hetzelfde e-mailadres gebruik, anders spaart u op dubbele accounts punten. 

Om te achterhalen hoeveel punten je gespaard hebt en  er een waardecheque voor je klaar staat dien je in te loggen en bij mijn account onder het kopje mijn Bonuspunten/ waardecheques vind je alle gegevens.

Waardepunten sparen en besteden & Uitleg waardecheque inleveren + voorwaarden

1.    Als vaste (web)klant van Mateloos spaar je automatisch bonuspunten, indien je in ons klantenbestand staat geregistreerd met de benodigde N.A.W.-gegevens.

2
.    Per aankoop ontvang je 1 bonuspunt per € 1,00 aan gekochte artikelen: dit wordt direct geregistreerd onder jouw klantgegevens. Uw punten saldo kunt u controleren in de webshop door linksboven op de website in te loggen en te kijken bij mijn account. Hier staat ook uw persoonlijke waardecheque vermeld. In de winkels staat het spaarsaldo op de kassabon. 

3
  Om uw waardecheque in te leveren in de webshop, moet u eerst inloggen met uw e-mail adres en wachtwoord.  Is uw e-mail adres nog niet bekent bij ons, dan kunt uw bellen met de webshop om deze alsnog toe te voegen. Als u bent ingelogd, kunt u in de kassa uw waardecheque selecteren. Mocht uw waardecheque niet verschijnen dan heeft u waarschijnlijk meerdere accounts bij ons. U kunt dan emailen om deze samen te voegen.

4.    De waardebonnen worden via email verzonden. 

5.   
Elke 100 bonuspunten vertegenwoordigt een waarde van € 5,-. 2 Keer per jaar ontvang je een waardebon die de waarde vertegenwoordigt van het aantal door jou gespaarde bonuspunten, mits deze waarde boven de € 25,- uitkomt. (Voorbeeld: bij 500 bonuspunten ontvang je een cheque van € 25,00)

6
.    Bonuspunten zijn tussentijds niet inwisselbaar, óók niet tegen contanten.

7.    Bij retour sturen van een deel van de bestelling, wordt de waardebon evenredigheid gebruikt. Voorbeeld: bestel je voor € 100,- en je levert daarop een waardebon in van € 10,- en je stuurt later voor € 50,- retour dan wordt er € 5,- van je bestelling afgehaald en je krijgt een € 5,- waardebon retour.

8.
    Waardebonnen kunnen worden ingeleverd binnen 6 maanden na uitgifte en verliezen daarna hun waarde. De waardebon kan alleen in de webshop van Mateloos worden ingeleverd, bij een minimale besteding van € 60,-. De waardebonnen zijn niet inwisselbaar op afgeprijsde artikelen en acties! Bij ten onrechte ingeleverde cheques en of kortingen kunnen we een bijbetaling vragen of de order annuleren. 

9.    Aan het Mateloos Bonusspaarsysteem zijn verder geen rechten te ontlenen.